Categorieën

Service

Alzheimer Café Maassluis over levenstestament

Alzheimer Café Maassluis over levenstestament
Gezond

Alzheimer Café Maassluis over levenstestament

  • Redactie
  • 09-05-2023
  • Gezond
Alzheimer Café Maassluis over levenstestament
MAASSLUIS - Op dinsdag 16 mei is er weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Maassluis. Het thema is van deze avond is ‘Levenstestament’.  Joyce van der Zande van Westport Notarissen (Naaldwijk) zal een presentatie geven over dit onderwerp.

Een testament is heel bekend, maar een levenstestament is voor velen onbekend. In een levenstestament zou je kunnen vastleggen wie voor je gaat zorgen en wie er gemachtigd is om beslissingen te nemen als je dat zelf niet meer kunt.

Locatie en deelname

Het Alzheimer Café Maassluis wordt gehouden in verzorgingshuis De Tweemaster, Vondelpark 2, Maasluis. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Deelname aan deze avond is gratis, inclusief een kopje koffie of thee.
Er is ruimte voor het stellen van vragen. Deelname aan deze informatieve avond is gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. U bent van harte welkom.

Wat is het Alzheimer Café?

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →