Categorieën

Service

Alzheimer Café met thema 'casemanager'

Alzheimer Café met thema 'casemanager'
Gezond

Alzheimer Café met thema 'casemanager'

  • Redactie
  • 12-04-2023
  • Gezond
Alzheimer Café met thema 'casemanager'
MAASSLUIS - Op dinsdag 18 april wordt er een Alzheimer Café in De Tweemaster in Maassluis georganiseerd met als thema casemanager.

Een casemanager is een onafhankelijke en vaste begeleider voor mensen met dementie én hun naasten. De casemanager informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert en regelt zorg. Zo helpt de casemanager om te gaan met de ziekte en met de gevolgen daarvan in het dagelijks leven. Mieke van Dijke en Judith Oud laten zien wat ze voor u kunnen betekenen en vertellen over hun werk in De Tweemaster in Maassluis.

Komt u meepraten of luisteren, of komt u voor de gezelligheid? U bent van harte welkom op dinsdag 18 april. Het Alzheimer Café Maassluis is gratis toegankelijk en de zaal is vanaf 19.00 uur geopend. Het programma start om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Argos Zorggroep organiseert het Alzheimer Café in samenwerking met Careyn, Seniorenwelzijn en Minters Mantelzorg. Het Alzheimer Café is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Men ontmoet elkaar in een ongedwongen sfeer met een kopje koffie of thee. Er is ruimte om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen.

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →