Categorieën

Service

Bespaar honderden euro's per jaar!

Bespaar honderden euro's per jaar!
Nieuws

Bespaar honderden euro's per jaar!

  • Redactie
  • 14-06-2024
  • Nieuws
Bespaar honderden euro's per jaar!

Armelita Barbosa, projectleider De Voorzieningenwijzer Stroomopwaarts en Arnoud Proos, voorzitter van het SchuldenlabMVS

MAASSLUIS - Maakt u gebruik van alle toeslagen en regelingen waar u recht op heeft? Heeft u een verzekering en energiecontract dat goed past bij uw persoonlijke situatie? Op initiatief van het SchuldenlabMVS is de website www.datgeldtvoormij.nl voor alle inwoners van Maassluis beschikbaar gesteld. Met dank aan de partners Stroomopwaarts en de Gemeente Maassluis. Controleer gemakkelijk waar u recht op heeft en wat bij u past.

Kijk op de website & kies voor de gemeente Maassluis. U ziet meteen:
- Landelijke regelingen
- Gemeentelijke regelingen
- Andere extra’s: lokale voorzieningen
- Zorgverzekering
- Energiecontract
- Aangifte inkomensbelasting
- Regelingen woningcorporaties

De mensen die voor u op deze website keken, besparen gemiddeld € 600,- per jaar.

Wilt u hulp bij uw aanvragen
U kunt veel regelingen online aanvragen. Wilt u hulp? Vraag een gratis gesprek aan bij de Formulierenbrigade van Stroomopwaarts

Formulierenbrigade
Gemeentehuis Maassluis
Koningshoek 93.050 in Maassluis
Wij werken alleen op afspraak.

Maak een afspraak via de website. Of maak telefonisch een afspraak. Bel ons Klant Contact Centrum via 010 246 55 55 op werkdagen tussen 8 en 16 uur.

Maassluis – Dat geldt voor mij
Via www.datgeldtvoormij.nl kun je jezelf aanmelden voor een adviesgesprek in Maassluis bij de Formulierenbrigade. Laat je gegevens achter en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld voor een gratis gesprek.

Eva over haar ervaring met datgeldtvoormij.nl: “Ik wist niet zeker of dit voor mij gold”
Het is als student niet altijd makkelijk om iedere maand rond te komen of zelfs een financiële buffer op te bouwen. Daarom heb ik gezocht naar manieren waarop ik mijn inkomen wat kon verhogen. Met mijn eigen huur- studio heb ik recht op huurtoeslag. Dat geeft me iedere maand toch wat meer ruimte. Met de adviseur van De VoorzieningenWijzer heb ik alles nagelopen en weet ik nu zeker: ik heb mijn financiën op orde.

De website is handig voor iedereen die op zichzelf woont of je nu student bent, alleenstaand, of je samen bent – met of zonder kinderen of misschien juist ouder bent. Iedereen kan gebruik maken van deze website. Kijk snel en wie weet bespaar je ook honderden euro’s per jaar.


Stroomopwaarts MVS

Koningshoek 93.050, Maassluis

Meer over Stroomopwaarts MVS →