Categorieën

Service

Burgemeester Haan feliciteert de koning

Burgemeester Haan feliciteert de koning
Nieuws

Burgemeester Haan feliciteert de koning

  • Redactie
  • 27-04-2020
  • Nieuws
MAASSLUIS - Burgemeester Edo Haan feliciteert in een videoboodschap, namens alle Maassluizers, koning Willem-Alexander van harte met zijn 53e verjaardag. 

De burgemeester staat stil bij Koningsdag die anders is dan anders in deze rare tijden. Hij had zelf ook liever gezien dat alle traditionele festiviteiten zoals de aubade en de kleedjesmarkt gewoon konden doorgaan. ,,Het kan allemaal nog even niet,” zegt de burgemeester maar hij wijst er wel op dat er betere tijden aan komen. ,,Het regime wordt al wat milder. Kinderen kunnen weer naar de basisschool en kinderen tot 12 jaar kunnen weer sporten onder begeleiding."

Hij bedankt de Maassluizers dat zij zich over het algemeen goed aan de landelijke coronamaatregelen houden. ,,Want alleen op die manier kunnen we weer terug naar het normale leven." Aan de andere kant drukt hij iedereen op het hart dat we nog even moeten doorgaan op de manier waarop we al een tijd bezig zijn. ,,De 1,5 meter in acht nemen. Regelmatig je handen wassen en niet in groepen bij elkaar komen. Als we dat nog even een tijdje volhouden dan weet ik zeker dat het gewone leven weer terugkeert,” aldus de burgemeester.