Categorieën

Service

Burgemeester opent nieuwe camperplaatsen

Burgemeester opent nieuwe camperplaatsen
Nieuws

Burgemeester opent nieuwe camperplaatsen

  • Redactie
  • 01-06-2021
  • Nieuws
Burgemeester opent nieuwe camperplaatsen

Burgemeester Haan neemt de elektrapaal in gebruik op de camperplaats aan de Veerstoep. De heer Hans Pronk van camperclub NKC kijkt met hem mee. Foto: Amra Kumro 

MAASSLUIS - Burgemeester Edo Haan heeft maandag 31 mei de nieuwe camperplaatsen aan de Veerstoep geopend. Het aantal camperplaatsen is in Maassluis uitgebreid van tien naar dertien. Bovendien zijn er extra voorzieningen als elektriciteit en water aangelegd.

Volgens de burgemeester is de uitbreiding een mooie stap om meer mensen van Maassluis te laten genieten. ,,Onze camperplaatsen zijn populair en worden veel gebruikt. Met de uitbreiding en de aanleg van voorzieningen toont Maassluis gastvrijheid. Maassluis heeft toeristen veel te bieden: een prachtig historisch centrum, een groene en waterrijke omgeving en grote steden als Rotterdam en Den Haag in de buurt,’’ aldus burgemeester Haan.

Meer ruimte voor campers
Het aantal camperplaatsen is nu uitgebreid naar dertien; tien plaatsen aan de Veerstoep en drie aan de Govert van Wijnkade. Alle plaatsen kijken uit over het Scheur en zijn voorzien van elektriciteit. Bij de locatie aan de Veerstoep is ook een sanizuil geplaatst waar bezoekers water kunnen tappen en hun toilet kunnen legen.