Categorieën

Service

Dit is het weekend van Parklif/ve Festival!

Dit is het weekend van Parklif/ve Festival!
Uit

Dit is het weekend van Parklif/ve Festival!

  • Redactie
  • 18-08-2023
  • Uit
Dit is het weekend van Parklif/ve Festival!
MAASSLUIS - Op dinsdag 15 september is Parklif/ve Festival van start gegaan in het park achter Theater Koningshof. De hele week lang is het één groot feest geweest in het park achter het theater. Een enthousiaste groep kinderen heeft onder leiding van docenten van het Jeugdtheaterhuis een eigen minivoorstelling gemaakt, die zij op woensdag speelden voor een echt publiek in de zaal van Theater Konings-hof. Naast de workshop van het Jeugdtheaterhuis was er ook nog genoeg leuks te doen. Dirk Scheele trad op met een voorstelling vol te gekke liedjes, Assad van Motivated People zorgde voor een goed begin van de dag met Coffee & Stretch, Dance Company M’Joy verzorgde een les bewegen op mu-ziek voor senioren én een hiphop workshop voor jongeren… Het is tot nu toe een te gek festival! Ook komend weekend is er nog genoeg te doen in het park achter Theater Koningshof.

Een weekend vol pret voor jong en oud

Vrijdagmiddag staan de Kids Olympics op het programma van Parklif/ve Festival. Het belooft een zomerse middag te worden vol waterpret, spelletjes en knutselactiviteiten. En psst, wist je dat je aan de bar van Parklif/ve Festival ook lekkere hapjes en drankjes kunt halen? Je kunt dus gerust de hele middag blijven hangen! ’s Avonds wordt het park achter het theater omgetoverd tot grote dansvloer, want dan staan de Rockshots én de Wannebiezz klaar om je te verrassen met een avond vol humor en meezingers.

Zaterdag kun je heerlijk bijkomen met de voorstelling ‘De liefde wint’ van Nol Havens. Nol vertelt verhalen over zijn leven en zingt ondertussen de mooiste liedjes uit zijn VOF de Kunst én zijn solo repertoire. Op vertoon van jouw ticket krijg je van ons een heerlijk picknicktasje om jouw middag in het park helemaal compleet te maken.

Liever dansen dan luisteren? Kom dan naar de Danstuin XL van Salsa Dansschool MamboMike! Met maar liefst vier verschillende dance area’s kun je de hele avond genieten van workshops en vrij dansen. Je kunt doorgaan tot in de late uurtjes: tot 01.00 uur kun je terecht bij verschillende DJ’s om te dansen in de stijl die jou aanspreekt.

Zondag wordt Parklif/ve Festival afgesloten met de Lazy Sunday. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je in het park terecht voor muziek van onder meer het Waterwegkoor Maassluis, Ding a Dong en Martel & Jansen. Ook kun je shoppen bij allerlei te gekke kraampjes van Zoutbloed, Have A Pico, Pakhuis Vintage, Limonceline, Breicafé De Waker en nog véél meer creatieve ondernemers. Ook kun je meedoen met workshops graffiti spuiten of yoga.

Een weekend vol pret voor jong en oud

Kom jij dit weekend ook naar Parklif/ve Festival? We gaan er een feestje van maken! Kijk op www.theaterkoningshof.nl voor meer informatie over de activiteiten en eventuele kaartverkoop.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →