Categorieën

Service

Expositie fotogroep SEPT in Tavenu Maasland

Expositie fotogroep SEPT in Tavenu Maasland
Uit

Expositie fotogroep SEPT in Tavenu Maasland

  • Redactie
  • 16-11-2022
  • Uit
Expositie fotogroep SEPT in Tavenu Maasland
MAASSLUIS/MAASLAND - Van zaterdag 26 november tot en met zondag 18 december is de nieuwe expositie te bewonderen in Tavenu te Maasland van fotogroep SEPT. Deze groep fotografen heeft 7 leden en is gevestigd in de regio Rijnmond. Alle 7 leden zijn eigenzinnig en werken buiten de geijkte fotografische paden. Het werk van de groep is weliswaar met fotografische middelen tot stand gebracht, maar gaat verder dan fotografie.

Alhoewel de 7 fotografen verschillende benaderingen hebben, is er wel een gemeenschappelijke noemer, namelijk het gevoel en de stemming die het werk beoogt op te roepen bij de kijker. Waar kijk ik naar en wat doet het met me? De fotografen zijn Joty Biegel, Huub Bierens, Elma Claassen, Teus de Groot, Hans Heeres, Reinier van der Lingen en Cor Ritmeester.

De opening is op vrijdag 25 november om 20.00u en zal worden verricht door Joop Vaissier, kunstenaar en voormalig lid van de Culturele Raad van Maassluis. Meer informatie vindt u op de website tavenu-exposities.nl. Tavenu is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom en de toegang is gratis.