Categorieën

Service

Geen vergunning voor ‘Kids aan de Vlieten’

Geen vergunning voor ‘Kids aan de Vlieten’
Uit

Geen vergunning voor ‘Kids aan de Vlieten’

  • Redactie
  • 11-08-2021
  • Uit
Geen vergunning voor ‘Kids aan de Vlieten’

Foto: Facebook Furieade

MAASSLUIS – Het evenement ‘Kids aan de Vlieten’ dat op zaterdag 28 augustus in de Binnenstad van Maassluis zou plaatsvinden, kan niet doorgaan. Er wordt geen vergunning verleend voor de activiteit, zo meldt de organisator.

Tijdens de bekendmaking van het programma van de 41e Furieade, werd ook aangekondigd dat het evenement ‘Kids aan de Vlieten’ opnieuw georganiseerd zou worden. Nu maakt Stichting Maritiem Maassluis, de organisatie achter de Furieade en 'Kids aan de Vlieten', bekend dat het evenement voor kinderen niet door kan gaan. ,,Helaas moeten we laten weten dat er, vanwege de huidige maatregelen, geen vergunning wordt verleend voor ‘Kids aan de Vlieten’. We vinden dit ontzettend jammer maar hebben ons neer te leggen bij het besluit.”

Wat dit betekent voor de Furieade dat traditiegetrouw plaatsvindt in het eerste weekend van oktober, is nog niet bekend. De organisatie liet tijdens de bekendmaking van het programma weten het evenement alleen te organiseren op voorwaarde dat de anderhalvemetermaatregel dan niet meer geldt.