Categorieën

Service

Geniet van kindertheater én film deze kerstvakantie!

Geniet van kindertheater én film deze kerstvakantie!
Uit

Geniet van kindertheater én film deze kerstvakantie!

  • Redactie
  • 12-12-2023
  • Uit
Geniet van kindertheater én film deze kerstvakantie!

MAASSLUIS - Het is bijna kerstvakantie, en dat betekent tijd om samen leuke dingen te doen. In ons theater hebben we een aantal heerlijke familievoorstellingen om met elkaar van te genieten. Het populaire varkentje Peppa Pig komt met een nieuw avontuur naar het theater, wat garant staat voor een vrolijke middag waarop meegezongen en -gedanst kan worden. Ook kun je achteraf met Peppa op de foto. Alle zintuigen worden op 24 december geprikkeld tijdens de vrolijke en educatieve De Verrukkelijke Kinderbakshow, met de eerste winnaar van Heel Holland Bakt. Filmliefhebbers kunnen genieten van de winterse familiefilm Hotel Sinestra en ten slotte komt Fenna Ramos met haar bekende tv-show Zin in Zappelin LIVE naar het theater.

Peppa Pig Live! – Peppa op Avontuur - zondag 17 december 13.30 & 16.00 uur

In dit nieuwe theateravontuur bereiden het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes zich voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes dolenthousiast om op pad te gaan. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! Tijdens de voorstelling kan het publiek meezingen en -dansen met de leukste liedjes en zich laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel. Voor de kleinsten is vóór de show een Peppa Pig knutstelhoek in de foyer, en achteraf kun je met Peppa op de foto.

De Verrukkelijke Kinderbakshow (6 t/m 10 jaar) – zondag 24 december 14.00 uur

Thuisbakker Rutger van den Broek (eerste winnaar Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken, en Kees de Koekenbakker komt langs om hits te zingen als ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. In ‘De verrukkelijke kinderbakshow’ op zondag 24 december worden alle zintuigen geprikkeld: ruiken, proeven, luisteren, kijken en voelen!

Cinema Koningshof: Hotel Sinestra (vanaf 6 jaar) – woensdag 27 december 15.00 uur

In deze winterse familiefilm gaat Ava (Bobbie Mulder, bekend van De Regels van Floor) met haar ouders (Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger) op vakantie naar Zwitserland. In een boze bui wenst Ava haar ouders weg, en de volgende ochtend zijn alle volwassenen foetsie. Dit betekent feest voor de kinderen, totdat de stroom uitvalt. Een vrolijke film vol avontuur!

Zin in Zappellin LIVE (vanaf 3 jaar) – woensdag 3 januari 13.30 & 16.00 uur

Fenna Ramos komt met haar bekende online- en tv-programma 'Zin in Zappelin' naar het theater. Fenna beleeft een dag uit haar leven en alle bekende rubrieken komen langs. De allerkleinsten kunnen live in het theater kijken, meezingen, meedoen en genieten van hun idool. Ook kunnen ze na afloop met Fenna op de foto tijdens een meet en greet.

Kaartverkoop

Tickets voor deze voorstellingen zijn te koop via de website www.theaterkoningshof.nl, telefonisch via 010-5911430 of aan de balie in Theater Koningshof.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →