Categorie├źn

Service

Gratis informatieavond over erfrecht

Gratis informatieavond over erfrecht
Nieuws

Gratis informatieavond over erfrecht

  • Ingezonden mededeling
  • 08-11-2022
  • Nieuws
Gratis informatieavond over erfrecht
VLAARDINGEN - MAES notarissen verzorgt samen met Support Casper (Stichting Overleven met Alvleesklierkanker) op donderdag 10 november 2022 om 19.30 uur een gratis informatiebijeenkomst over erfrecht in het Delta Hotel in Vlaardingen.

De belangstelling hiervoor is overweldigend. En wij begrijpen dat. Want wij zien veel te vaak wat voor ellende er onbedoeld ontstaat als mensen hun zaken niet of niet op tijd op orde hebben gebracht. Het is verstandig om dat te voorkomen en je tijdig goed te laten informeren.

Wilt u er ook graag kosteloos bij zijn, dan kunt u zich via [email protected] voor die bijeenkomt inschrijven. Chatten via www.maesnotarissen.nl of bellen op 010 44 53 777 kan natuurlijk ook. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Bent u verhinderd, aan huis gekluisterd of was u te laat met aanmelding? Geeft u zich dan bij ons op voor onze online informatiebijeenkomsten. Kunt u zelf bepalen wanneer en waar u via de desktop, tablet of smartphone zich door ons goed en kosteloos laat informeren. Dat is nog eens: Goed voor elkaar!