Categorie├źn

Service

Gratis kindervoorstelling 'Jij telt mee!'

Gratis kindervoorstelling 'Jij telt mee!'
Uit

Gratis kindervoorstelling 'Jij telt mee!'

  • Redactie
  • 06-06-2023
  • Uit
Gratis kindervoorstelling 'Jij telt mee!'
MAASSLUIS - Op zondagmiddag 18 juni ben je van harte uitgenodigd voor een geweldige kindervoorstelling 'Jij telt mee!' gepresenteerd door Kinderkoor Wonderwijs en de bekende poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek. Tijdens deze interactieve en vermakelijke voorstelling zullen we het spannende verhaal ontdekken van koningin Esther, Mordechai en de gemene Haman.

Tijdens de voorstelling staat het verhaal centraal van een stoere meid die zich door niets laat afschrikken en met haar vindingrijkheid het volk redt van een grote ramp. Met nieuwe buikspreekacts van Henkie en verbazingwekkende trucs van Matthijs Vlaardingerbroek zal dit verhaal onvergetelijk zijn! De kinderen van Wonderwijs zullen ervan zingen.

De voorstelling vindt plaats van 16.00 tot 17.00 uur in de Immanuelkerk en is geschikt voor kleine en grote mensen vanaf 4 jaar. De toegang is gratis, wel zal er de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te geven. Voor kinderen tot 4 jaar is er kinderoppas aanwezig. Kom gezellig naar de Immanuelkerk, Lange Boonestraat 5 in Maassluis en beleef samen met ons deze geweldige kindervoorstelling. Mis het niet! Voor meer informatie kijk je op kinderkoorwonderwijs.nl.