Categorieën

Service

Gundhild van Maanen exposeert in het Douanehuisje

Gundhild van Maanen exposeert in het Douanehuisje
Uit

Gundhild van Maanen exposeert in het Douanehuisje

  • Redactie
  • 08-03-2023
  • Uit
Gundhild van Maanen exposeert in het Douanehuisje
MAASSLUIS - Gundhild van Maanen exposeert in maart in het Douanehuisje in Maassluis. De kunstenares gebruikt verschillende technieken. Laat je verrassen door de uiteenlopende objecten in deze expositie!

Gundhild van Maanen schildert met watergedragen olieverf (artisan) dat opvalt door de prachtige, diepe kleuren. Zij schildert graag abstract, maar ook strandtaferelen met prachtige luchten. Door toeval kwam de kunstenares in aanraking met koper: ,,Ik zag meteen mogelijkheden om het te combineren met andere materialen zoals glas of hout”, vertelt zij. ,,Dit materiaal wordt bewerkt zodat een kleurrijk paneel ontstaat. Verwerkt in schilderijen of als mooie achtergrond, is dit zeker een blikvanger!”

Daarnaast maakt Gundhild driedimensionaal werk waarin haar speelse en fantasierijke spel met materiaal, vorm, licht en kleur opvalt. Glas in combinatie met natuurlijk materialen heeft hierbij haar voorkeur.

Openingstijden

De expositie van Gundhild van Maanen is van zaterdag 4 maart tot en met zondag 26 maart gratis te bezoeken op zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten.