Categorieën

Service

Happy Buddha voor onmisbare ondersteuners

Happy Buddha voor onmisbare ondersteuners
Nieuws

Happy Buddha voor onmisbare ondersteuners

  • Redactie
  • 16-04-2020
  • Nieuws
Happy Buddha voor onmisbare ondersteuners

MAASSLUIS - Arjen Littooij, directeur van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, was er vandaag als een van de eersten bij om wie het vergeten was te laten weten dat het vandaag nationale secretaressedag is .

De chef van de brandweer- en ambulanceinzet in de regio die wordt verzorgd door 2300 mensen, heeft zijn secretaresses in ieder geval niet vergeten. Zo te zien lijkt de keus gevallen op een pakket Happy Buddha van Rituals, zoals blijkt uit de foto die Littooij plaatst op twitter. "Het is dit jaar anders dan anders, maar juist in deze tijd zijn de secretaresses en managementondersteuners van onschatbare waarde. Ook op afstand blijven ze hun werk doen en daarom zetten we ze op deze nationale secretaressedag extra in het zonnetje." Was getekend, Arjen Littooij.

De attenties gingen - gezien de omstandigheden - voor het eerst naar het huisadres van de secretaresses. Zij leveren volgens Littooij ook een stevige en onmisbare bijdrage aan het beschermen van de kwetsbaren in de samenleving en het voorkomen van het overbalast raken van de ziekenhuizen. Een klein cadeau voor weer een jaar 'steun en toeverlaat' is daarom gepast.