Categorieën

Service

Herken jij deze verdachten van overval Vondelpark?

Herken jij deze verdachten van overval Vondelpark?
112

Herken jij deze verdachten van overval Vondelpark?

  • Redactie
  • 23-12-2022
  • 112
MAASSLUIS - Afgelopen donderdag waren er beelden te zien van de verdachten van een overval op een 93-jarige vrouw in Maassluis. Het duo nam diverse spullen mee uit haar woning. Ze laten de bewoonster ongemoeid. Maar de vrouw is sindsdien volledig van slag.

Op maandag 28 november rond 18.00 uur wordt bij haar woning aan het Vondelpark in Maassluis aangebeld. De man die voor de deur staat beweert dat er iets mis is in haar woning en dat hij daarom alles even moet controleren. Ook zegt hij dat de politie is gewaarschuwd en er snel aankomt.

Direct daarna duwt hij deur verder open en begint de woonkamer te doorzoeken. Even later wordt er weer gebeld en dringt een handlanger het huis binnen. Ook hij doorzoekt de woning en de twee gaan er vandoor met ringen, geld, een ketting en een bankpas.

Er zijn beelden van de overvallers. Eén van hen draagt een jas van het merk The North Face en een pet met daarop het logo van Malelions. De andere man heeft een bodywarmer aan en draagt sneakers met lichte accenten.

Weet u wie het zijn? Waarschuw de politie! Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.