Categorieën

Service

Het allermooiste kerstcadeau!

Het allermooiste kerstcadeau!
Uit

Het allermooiste kerstcadeau!

  • Redactie
  • 19-12-2022
  • Uit
Het allermooiste kerstcadeau!
MAASSLUIS - Op 25 december is het weer zo ver… Je mag elkaar blij maken met fantastische cadeaus. Wij hebben voor jou en jouw kinderen nog een aantal ideale tips: 'tijd voor een uitje!' Wat is er leuker om te geven dan een geweldige ervaring. Ready for new adventures? Voor de kinderen vanaf 3 jaar hebben wij op 3 januari De Winter Gruffalo. Ook staat Juf Roos eind januari in ons theater. Voor de iets oudere kinderen hebben wij Een Wintervertelling! (7+).

De Winter Gruffalo

Deze winter is succesvoorstelling De Winter Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. De Winter Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Er is een sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal! Zien wij jou daar?

De Winter Gruffalo (3+)
Meneer Monster
3 januari 2023 13.00 & 16.00 uur

Juf Roos

Wegens het overweldigende succes van deze theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater! In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen zij veel bekende kinderliedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland. Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs. Check snel onze website voor de allerlaatste kaarten.

Juf Roos gaat op avontuur (2+)
Juf Roos
29 januari 2023 12.00 & 14.00 & 16.00 uur

Een Wintervertelling!

Het jeugdtheaterhuis is hard bezig geweest met een Wintervertelling. De jongeren van het Jeugdtheaterhuis stellen vragen bij het verhaal van Dickens en delen hun eigen ervaringen met elkaar en het publiek. Hoe zit het eigenlijk met Scrooge: hoe kan het dat hij eerst zo’n hebzuchtige vrek is en daarna zijn geld weggeeft? De talentvolle acteurs laten zien wat ze in huis hebben: van dansen tot spoken word en van theater tot rocken in een bandje! Heb jij zin om naar een leuke voorstelling met de familie te gaan? Dan is dit iets voor jou!

Een Wintervertelling! (7+)
Jeugdtheaterhuis
7 januari 2023 19.00 uur

Kaarten reserveer je via www.theaterkoningshof.nl/agenda 

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →