Categorieën

Service

Het Nieuwjaarsfeest komt eraan!

Het Nieuwjaarsfeest komt eraan!
Uit

Het Nieuwjaarsfeest komt eraan!

  • Redactie
  • 12-01-2023
  • Uit
MAASSLUIS - Je hebt er vast al van gehoord: Theater Koningshof pakt groots uit in Maassluis met een te gek nieuwjaarsfeest speciaal voor jongeren van 14 t/m 17 jaar. Overal in Maassluis hangen posters en er zijn flink wat presentaties gegeven op scholen. Heb jij nog niks gehoord? Dan is het maar goed dat je hier bent beland, want het wordt een feest om nooit te vergeten!

Uitgaan in Maassluis

Heb jij zin om wat leuks in de buurt te doen, maar mag je nog niet bij de meeste cafés of feestjes naar binnen? Dan kun je binnenkort jouw hart ophalen bij Theater Koningshof. Daar wordt namelijk een feest georganiseerd waar jij kunt genieten van gezelligheid en leuke muziek. De voorbereidingen van het feest zijn in volle gang!

Op 21 januari bouwen we het theater om tot dé plek waar jij los kunt gaan op de dansvloer. Met feestelijk Nieuwjaarsthema en bijbehorende versiering wordt het een te gekke avond voor iedereen van 14 tot en met 17 jaar die wel houdt van een feestje!

Verschillende DJ’s

Tijdens het Nieuwjaarsfeest zorgen verschillende DJ’s voor de lekkerste muziek. DJ Captain Jack B haalt de sfeer van Café Pulp, waar hij elk weekend de boel op stelten zet, naar Theater Koningshof. DJ Dennis brengt met zijn Urban & Moombahton beats een beetje Villa Thalia naar Maassluis en DJ Nutshell zorgt voor een flinke portie House, Urban en Latin. Uiteraard zorgen we ook voor te gekke lichteffecten om de avond compleet te maken.

Meer weten? Op het Instagram account @tk_maassluis delen we regelmatig nieuwtjes over het feest. Tickets zijn al te koop via www.theaterkoningshof.nl. Heb jij zin in een te gekke avond? Scoor dan snel jouw tickets voor het feest voor €6,50!

Tot de 21e!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →