Categorieën

Service

Hoe denk je over de Maassluise democratie?

Hoe denk je over de Maassluise democratie?
Nieuws

Hoe denk je over de Maassluise democratie?

  • Redactie
  • 19-11-2020
  • Nieuws
Hoe denk je over de Maassluise democratie?
MAASSLUIS - De gemeente wil graag weten hoe Maassluizers denken over de manier waarop binnen de gemeente besluiten worden genomen en worden uitgevoerd. Is voor iedereen duidelijk hoe dat gaat en vindt iedereen dat dit op een goede manier gebeurt? Kunnen Maassluizers voldoende meedenken, meebeslissen en aan de uitvoering meewerken als dat de wens is? Kortom: hoe democratisch werken wij in onze gemeente? De gemeente houdt een enquête.

Inwoners van Maassluis kunnen hun mening geven door een korte online-vragenlijst in te vullen: de Quick Scan Lokale Democratie. U vindt de vragenlijst via www.maassluis.nl/democratie. Invullen kan tot 4 december. Wilt u meer informatie? Neem contact op met mevrouw R.R. Westhoff via 06-52506062 of via [email protected].

Anonieme resultaten

Naast inwoners van Maassluis, wordt de vragenlijst ook ingevuld door raadsleden, burgemeester, wethouders en ambtenaren. Op die manier kan de gemeente zien of wij allemaal hetzelfde denken over de Maassluise democratie. Alle antwoorden worden anoniem gebruikt in het eindrapport.

Betere lokale democratie

Aan de hand van de conclusies van het onderzoek kan iedereen die dit wil, in gesprek om de samenwerking tussen raad, college en inwoners te verbeteren. Zo bouwen we samen aan een nog betere lokale democratie.