Categorieën

Service

Huub Stapel is terug in Theater Koningshof

Huub Stapel is terug in Theater Koningshof
Uit

Huub Stapel is terug in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 24-10-2022
  • Uit
Huub Stapel is terug in Theater Koningshof
MAASSLUIS - De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Huub Stapel is een man die zegt waar het op staat. Een man die de waarheid verteld. Hij staat bekend om muziek, televisie en theater. In de voorstelling alleen familie heeft Huub het over hoe diep familieruzies gaan. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Het wordt een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. Voor én na de voorstelling van Huub Stapel speelt de Vocal Harmony groep Breeze-In in het Atrium van Theater Koningshof. Maak er een volledige avond uit van en kom lekker wat eerder genieten bij het theater! Kom je ook?

Huub Stapel is op 28 oktober 2022 te zien in Theater Koningshof. Aanvang: 20.15 uur. Tickets bestel je via www.theaterkoningshof.nl of aan de theaterkassa!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →