Categorieën

Service

Jongen beroofd langs het Scheur

Jongen beroofd langs het Scheur
112

Jongen beroofd langs het Scheur

  • Redactie
  • 15-12-2020
  • 112
Jongen beroofd langs het Scheur
MAASSLUIS - Een achttienjarige jongen is donderdag 10 december rond 20.20 uur beroofd op de Koning Willem Alexander Boulevard. Hij werd sdaar tegengehouden door twee mannen. Zij bedreigden de jongen en beroofden hem vervolgens van zijn AirPods, telefoon en portemonnee. Na de beroving zijn de verdachten er rennend vandoor gegaan richting station Maassluis-West. De politie zocht met onder andere honden en een helikopter naar de daders.

De vader van het slachtoffer is ook naar de plek van de beroving gekomen. Via de app ‘Zoek Mijn Iphone’ kon de vader precies zien waar de AirPods en telefoon van zijn zoon waren. De GPS-locatie gaf aan dat de telefoon in het bosgebied nabij Avonturis was. De politie is direct met hond(en) en agenten het bosgebied ingegaan, ook zocht de politiehelikopter met een warmtebeeldcamera mee vanuit de lucht. De twee mannen werden niet in het bosgebied aangetroffen, wel trof de politie de telefoon van de jongen aan.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Signalement van de daders
- 2 jongens
- donker gekleed
- Beide droegen een hoodie.
- ongeveer 1,75m lang, slank van postuur.

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze roof, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!  Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).