Categorieën

Service

Kleurt jouw kunst binnenkort de stad?

Kleurt jouw kunst binnenkort de stad?
Uit

Kleurt jouw kunst binnenkort de stad?

  • Redactie
  • 25-01-2022
  • Uit
Kleurt jouw kunst binnenkort de stad?
MAASSLUIS - Januari en februari zijn niet altijd de meest vrolijke maanden van het jaar. Het is koud, het wordt vroeg donker en de kerstverlichting is inmiddels weer ingepakt. Bovendien zitten we, op het mo-ment van schrijven, nog steeds in een lockdown situatie. Bij Theater Koningshof houden we graag hoop – en draaien we de dingen graag om. Daarom, lieve mensen, willen wij de stad graag opfleuren met zonnigheid!

Laat jouw kunst de stad opfleuren

In de week van 24 februari plaatsen wij 10 borden langs de weg en in de stad met daarop misschien wel jóuw kunstwerk. Met deze borden willen wij de stad, zij het dan tijdelijk, even meer kleur en vreugde geven. Daarnaast geven we jou graag een duwtje in de rug om jouw talent te ontwikkelen, te laten zien wat je kan en gewoon lekker creatief bezig te zijn. Zie jij jouw kunst(project) straks te-rug op de borden in de stad?

Leef je uit op jouw manier en geef kleur aan Maassluis. Het thema? Hoop en vrolijkheid. Omdat we hoop hebben dat niet alleen wij als theater, maar heel Maassluis straks weer open mag. En omdat we dat toch al vrolijke moment graag nog net een beetje extra vrolijk maken.

Waar moet jouw kunstwerk aan voldoen?

- Maak een kunstwerk dat past bij het thema hoop & vrolijkheid
- Maak jouw kunstwerk digitaal (met een minimale resolutie van 300 dpi) óf ga los op papier of canvas (bij voorkeur minimaal A3 formaat). Je mag alle materialen gebruiken die je wil: verf, potlood, krijt, inkt, stift, stof… Wat je maar kunt verzinnen!
- Ben je meer van het fotograferen? Ook dat mag! Fotografeer erop los in het thema hoop & vrolijkheid. Zorg ervoor dat je de foto in hoge resolutie aanlevert.
- Houd je juist van pottenbakken en/of beeldhouwen? Ook dat kan. Maak een mooi voorwerp waarin het thema centraal staat. Als jouw werk wint, maken we hier een mooie foto van, die we dan verspreiden over de borden in de stad. Maak je liever zelf een foto van je werk? Dat mag natuurlijk ook! Lever dan een foto aan in hoge resolutie.
- Heb jij een andere kunstvorm die je graag zou willen delen met Maassluis? Verras ons! We zijn heel benieuwd!

Meedoen?

Lever je kunstproject uiterlijk maandag 7 februari 2022 in door het te mailen naar [email protected] o.v.v. Kleur je stad - hoop & vrolijkheid. Op 9 februari 2022 maken wij de winnaar bekend. Het winnende werk zal de stad vervolgens van 24 februari 2022 tot en met 2 maart 22 de stad kleuren. Zien we jouw inzending snel tegemoet? We zijn reuzebenieuwd!