Categorieën

Service

Kom jij dit weekend nog naar Parklif/ve Festival?

Kom jij dit weekend nog naar Parklif/ve Festival?
Uit

Kom jij dit weekend nog naar Parklif/ve Festival?

  • Redactie
  • 11-08-2022
  • Uit
Kom jij dit weekend nog naar Parklif/ve Festival?
MAASSLUIS - Wat een heerlijke, zonnige week in het park achter Theater Koningshof! Afgelopen maandag ging in een zonovergoten park Parklif/ve Festival van start. Met tal van kinderactiviteiten, een te gekke pubquiz, een mini-musical over De Kleine Zeemeermin en een Performance Night van Quardin zit de eerste helft van het festival er alweer op. Maar niet getreurd: ook in het weekend is er nog genoeg te beleven!

Dansen en lachen in het park

Donderdagavond organiseert Salsadansschool MamboMike ‘De Danstuin’, waarbij je eerst een salsaworkshop krijgt en vervolgens nog heerlijk kunt blijven dansen. Af en toe even uitpuffen kan natuurlijk ook – en zelfs onder het genot van heerlijke Surinaamse catering! Tickets koop je voor €12,00 via https://www.theaterkoningshof.nl/agenda, of gewoon aan de deur.

Vrijdagochtend kunnen kinderen alles leren over de bij in een te gekke Natuurworkshop. ’s Avonds kunnen (jong)volwassenen in het park terecht voor een hilarische en heerlijke avond met cabaretier/barman Arjan Kleton. Mét cocktails en een DJ na afloop!

Genoeg te doen voor kinderen en volwassenen

Zaterdag verzorgen E25 en De Speelfabriek Rotterdam een verkoelende kindermiddag bij Parklif/ve Festival. Met heel wat wateractiviteiten, super toffe spellen en natuurlijk ook een springkussen. ’s Avonds komt Guido Weijers naar Maassluis om jou een Hot Comedy Night te bezorgen. De allerlaatste kaarten zijn nu in de verkoop, dus ga snel naar de website van Theater Koningshof als jij hier nog bij wil zijn!

Als afsluiter van Parklif/ve Festival organiseert Theater Koningshof een Lazy Sunday. Dat wordt een dag om van te genieten. Shop op de feelgood markt, geniet van fijne muziek en plof neer in het gras van het park voor een picknick. Let op: de picknick moet je vooraf wel even reserveren via https://www.theaterkoningshof.nl/agenda. Kids vanaf 10 jaar kunnen op zondag ook nog meedoen met een graffiti/street-art workshop!

Zien we jou dit weekend nog bij Parklif/ve Festival? Geloof ons, dit wil je niet missen!

Parklif/ve Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Maassluis, Fonds Schiedam Vlaardingen en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Wil jij Parklif/ve bezoeken? Houd er dan rekening mee dat het een pin-only festival is!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →