Categorieën

Service

Koningsnacht én Koningsdag bij c.k.c. Maassluis!

Koningsnacht én Koningsdag bij c.k.c. Maassluis!
Nieuws

Koningsnacht én Koningsdag bij c.k.c. Maassluis!

  • Ingezonden mededeling
  • 24-04-2023
  • Nieuws
Koningsnacht én Koningsdag bij c.k.c. Maassluis!
MAASSLUIS - Ook dit jaar vinden op 26 en 27 april de Koningsfeesten plaats bij korfbalvereniging c.k.c. Maassluis. Het tweedaagse evenement start op woensdagavond 26 april met de Koningsnacht Silent Disco.

Grootste Silent Disco feest uit de regio (nog kaarten beschikbaar!)

De Koningsnacht Silent Disco was vorig jaar een groot succes, en de verwachtingen zijn voor deze editie ook weer hooggespannen. ,,Het is voor iedereen op ieder moment wel een feestje,” zegt Leon Kloppenburg, organisator van het Koningsnachtfeest bij c.k.c. Maassluis. Er zijn dus drie kanalen met een andere muziekstijl. ,,Wij omschrijven het als een muzikale achtbaan van heerlijke beats, de lekkerste meezingers en de beste hits uit de 80's en 90's!”

Deze editie draaien het Commedia DJ Team (80’s en 90s), DJ Wicked-G (Urban Disco) en Layon Nais (hits, hits en veel guilty pleasures).

Nog geen plannen gemaakt voor Koningsnacht, maar wel zin in een feest? Kaarten zijn nog verkrijgbaar via de website https://koningsnacht.ckcmaassluis.nl.

Woensdag 26 april - 20.30 tot 00.30 uur
Kosten: 17,50 euro
Leeftijd: 18+

Koningsdagprogramma

Op donderdag 27 april begint het Koningsdagprogramma om 11 uur. Er zijn activiteiten voor jong en oud, variërend van kinderspelen tot sportactiviteiten, springkussens, stormbanen en natuurlijk het Rad van Avontuur en een groot terras. De dag wordt omlijst door DJ Stijn, die voor een feestelijke sfeer zal zorgen.

Voor de kinderen is er een uitgebreid programma, waarbij zij kunnen genieten van diverse spellen, zoals een stormbaan, luchtkussens, envelop trekken en schminken. Daarnaast is er ook een modelbotenvereniging aanwezig, die de mooiste modelboten op het water laten varen.

Er zijn ook diverse demonstraties gepland, zoals een optreden van ballonartiest Clown Silly en een spectaculaire roofvogelshow van Ruben van Maaren. Tijdens de roofvogelshow zullen verschillende vogels te zien zijn en zal Ruben van Maaren informatie geven over deze fascinerende dieren.

Voor de sportliefhebbers is er een inloop korfbaltraining met een demowedstrijdje, waarbij bezoekers kennis kunnen maken met deze sport. Voor degenen die liever willen ontspannen, is er een terras waar zij kunnen genieten van een hapje en drankje. En, zoals ieder jaar is misschien wel het hoogtepunt van de dag het Rad van Avontuur, waarbij bezoekers mooie prijzen kunnen winnen.

De Koningsfeesten bij c.k.c. Maassluis zijn een geweldig evenement dat de gemeenschap bij elkaar brengt. Het is een geweldige manier om Koningsnacht en Koningsdag te vieren, en om te genieten van een dag vol plezier en activiteiten met vrienden, familie en buurtgenoten. De organisatie hoopt op een grote opkomst en kijkt uit naar een geweldige dag.