Categorieën

Service

Laat je verrassen tijdens de CultuurParade!

Laat je verrassen tijdens de CultuurParade!
Uit

Laat je verrassen tijdens de CultuurParade!

  • Redactie
  • 12-06-2024
  • Uit
Laat je verrassen tijdens de CultuurParade!

MAASSLUIS - De Week van de Cultuur wordt op zaterdag 15 juni feestelijk afgesloten met de CultuurParade. Kom naar dit gratis toegankelijke evenement in Theater Koningshof en laat je verrassen door een gevarieerd programma!

De CultuurParade is de feestelijke afsluiting van de Week van de Cultuur. Tijdens deze week, georganiseerd door de Culturele Raad Maassluis en SPEM, heb je kunnen ervaren wat Maassluis op cultureel gebied te bieden heeft. De CultuurParade brengt het allemaal in beeld met een gevarieerd programma in verschillende zalen van Theater Koningshof. Loop door de zalen van het theater en laat je verrassen door onder andere muziek, gedichten, dans en kunst.

Uitreiking Cultuurprijs en schrijfwedstrijd

Ook dit jaar reikt de Culturele Raad Maassluis een Cultuurprijs uit. Wie ‘m dit jaar ontvangt, wordt bekendgemaakt tijdens de CultuurParade. Bovendien wordt tijdens deze avond duidelijk wie de schrijfwedstrijd van Bibliotheek de Plataan wint. Dit jaar schreven deelnemers een verhaal rond het thema ‘Vrijheid, geluk is voor iedereen…?’.

Je kunt de avond vervolgens afsluiten met een hapje en een drankje. Praat na over de Week van de Cultuur en de optredens die je tijdens de CultuurParade hebt gezien!

CultuurParade – afsluiting Week van de Cultuur
Zaterdag 15 juni
Inloop: 19.30 uur | Start: 20.00 uur
Theater Koningshof
De toegang is gratis. Loop binnen en geniet van wat cultureel Maassluis te bieden heeft!