Categorieën

Service

Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us

Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us
Uit

Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us

  • Redactie
  • 11-03-2023
  • Uit
Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us
VLAARDINGEN - Op donderdag 16 maart (20:30 uur) brengen Jop Wijlacker en Dennis Kolen in de Stadsgehoorzaal het legendarische repertoire van John Lennon en Paul McCartney ten gehore. De voorstelling Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste liedschrijvers allertijden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Stadsgehoorzaal.

Met ondersteuning van sfeervolle en kunstzinnige beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven Wijlacker en Kolen een nieuwe kijk op de tijdsbepalende muziek van John Lennon en Paul McCartney. Het duo neemt de theaterbezoekers mee op een nostalgische reis, te beginnen in de slaapkamer van McCartney, waar de eerste hits geschreven werden. Vervolgens langs de Strawberry Fields en uiteindelijk Across the Universe. De muziek die deze twee jeugdvrienden uit Liverpool met The Beatles – en later solo – hebben gemaakt, is niet alleen tijdloos, maar heeft ook een ongekende indruk gehad op een hele generatie!

Wijlacker en Kolen hebben elkaar eind jaren negentig leren kennen, sindsdien zijn zij vrienden en kruisen hun muziekpaden elkaar met enige regelmaat. Kort na het ontdekken van elkaars voorliefde voor de muziek van Simon & Garfunkel werd hun eerste theatertour een feit. Na vier succesvolle jaren met de voorstelling Sounds of Silence hoefden de mannen niet lang na te denken op de logische vervolgstap hierop; ze zijn beiden opgegroeid met de muziek van het onvergetelijke duo en zo werd Lennon & McCartney Acoustic – Two of Us geboren.

Jop Wijlacker en Dennis Kolen met Lennon & McCartney Acoustic - Two of Us
Donderdag 16 maart – 20.30 uur
Kaarten reserveren!

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →