Categorieën

Service

Lichtjesavond start half uur eerder

Lichtjesavond start half uur eerder
Nieuws

Lichtjesavond start half uur eerder

  • Redactie
  • 05-12-2022
  • Nieuws
Lichtjesavond start half uur eerder
MAASSLUIS - De lichtjesavond in het Stadshart op vrijdag 9 december start in verband met het WK voetbal een half uur eerder. Dat betekent dat de optocht onm 18.30 uur start. 

,,Ook wij volgens het WK voetbal uiteraard op de voet en we snappen dat velen op tijd voor de buis willen zitten voor de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal", zo schrijft Stichting Promotie Publieke Evenementen (SPEM). ,,Daarom is besloten de aanvangstijd van de Lichtjesavond met een half uur te vervroegen."

De lichtjesavond begint nu om 18.30 uur op het Bloemhof met muziek van het Charles Dickens Orkest. Wil je meelopen in de optocht, met Koning en Koningin Winter? Super gezellig, we verwachten je dan om 18.30 uur met een lampion. Of je versiert jezelf helemaal met mooie (kerst)lichtjes, niks is te gek!

De burgemeester en Koning en Koningin Winter ontsteken na de optocht op de Mark de kerstboom. Op de Markt staat het orkest weer te spelen en kan je bij Brasserie 2012 een heerlijke kop chocolademelk halen! Een reuze gezellige activiteit om het weekend van de Christmas Fair op 10 en 11 december aan de Boogertstraat in Maassluis te beginnen!