Categorie├źn

Service

Mantelzorgers Ontmoeten in Museum Maassluis

Mantelzorgers Ontmoeten in Museum Maassluis
Gezond

Mantelzorgers Ontmoeten in Museum Maassluis

  • Redactie
  • 30-09-2022
  • Gezond
Mantelzorgers Ontmoeten in Museum Maassluis
MAASSLUIS - Op dinsdag 11 oktober zijn mantelzorgers uit Maassluis welkom in Museum Maassluis voor een rondleiding o.l.v. Friedie Kloen. Zij zal ons van alles vertellen over de tentoonstelling ‘ONTMOETINGEN-BIS’.

Kort over deze tentoonstelling; ‘Dertien kunstenaars van Stichting Maassluise Kunstenaars en dertien kunstenaars van Stichting Kunst Werkt Schiedam vormen dertien tweetallen en maken samen kunst. Deze zesentwintig kunstenaars, door curator Friedie Kloen in duo’s samengebracht, hebben onderling ontmoetingen georganiseerd. Die hebben geleid tot wederzijdse inspiratie en motivatie om kunstwerken te maken.’ Na de rondleiding is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie en elkaar ook nader te ontmoeten in deze maand van de ontmoeting.

Datum : 11 oktober
Tijd: 10:00-12:00
locatie: Museum Maassluis, Zuiddijk 16-18, Maassluis.

Deze activiteit is tot stand gekomen door Minters Mantelzorg in samenwerking met Museum Maassluis. Deelname is gratis, wij vragen u wel zich op te geven voor deze activiteit vóór 10 oktober via [email protected] of telefonisch via 010-4351022.

Naast deze activiteit organiseert Minters Mantelzorg maandelijks het mantelzorgcafé op de 1e donderdag van de maand van 10:00-12:00 in Theater Koningshof, met steeds een ander thema. (Aanmelden is niet nodig) Daarnaast zijn wij er voor individuele ondersteuning en advies aan mantelzorgers van jong tot oud. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met mantelzorgadviseur Ymke Goedhart via bovenstaand e-mailadres of telefoonnummer en kunt u terecht op onze website www.mintersmantelzorg.nl.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →