Categorieën

Service

Martin Groen exposeert in Tavenu

Martin Groen exposeert in Tavenu
Uit

Martin Groen exposeert in Tavenu

  • Redactie
  • 02-02-2023
  • Uit
Martin Groen exposeert in Tavenu
MAASSLUIS/MAASLAND - In de maand februari exposeert Martin Groen zijn werk gedurende drie weken in Tavenu in Maasland. Zijn werk is een oase van kleur. Bloeiende velden en waterreflecties worden door de ’s-Gravenzandse kunstenaar vanuit een niet alledaags standpunt geschilderd: een hoge horizon en soms ontbreekt zelfs de horizon, maar altijd in een sterk impressionistisch handschrift.

De enorme variatie aan landschappen en reflecties in Zuid-Frankrijk, Italië, maar ook in zijn geboorteplaats Den Haag en het Westland zijn voor de kunstenaar een onuitputtelijke bron van inspiratie. ,,Juist in deze sombere, donkere tijd geven mijn werken kleur en licht”, zo vertelt Martin. U bent van harte welkom om te komen kijken naar zijn (nieuwe) schilderijen. De toegang is gratis. De opening is op vrijdag 3 februari om 20.00u en de expositie duurt tot en met zondag 26 februari.

In maart is er de expositie van werken van hobbyisten uit Midden-Delfland. Heeft u interesse om mee te doen, kijk dan voor meer informatie op de website www.tavenu-exposities.nl. Tavenu is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.