Categorieën

Service

Milieustraat vanaf 26 mei alleen open op afspraak

Milieustraat vanaf 26 mei alleen open op afspraak
Nieuws

Milieustraat vanaf 26 mei alleen open op afspraak

  • Redactie
  • 21-05-2020
  • Nieuws
Milieustraat vanaf 26 mei alleen open op afspraak
MAASSLUIS – De milieustraat in Maassluis is vanaf 26 mei alleen open op afspraak, dat meldt de gemeente Maassluis.

,,Om de gezondheid van de bezoekers en de medewerkers van Stadsbedrijf te beschermen, wordt een beperkt aantal voertuigen tegelijkertijd toegelaten in de milieustraat,” meldt de gemeente. ,,Op die manier kan iedereen de voorgeschreven 1,5 meter afstand van elkaar houden. Grofvuil brengen naar de milieustraat is daarom alleen op afspraak mogelijk.”

Openingstijden
Inwoners en ondernemers van Maassluis kunnen vanaf 26 mei, op afspraak, grofvuil brengen naar de Heldringstraat. Dit kan van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. In tegenstelling tot de normale openingstijden is de milieustraat op maandag gesloten en op zaterdag sluit het een half uur eerder.

Om te zorgen dat doorgaand verkeer de Heldringstraat kan blijven gebruiken, wordt voor de wachtende bezoekers van de milieustraat een opstelplaats gemaakt. Daarom is het alleen mogelijk vanaf de kant van de Elektraweg naar de milieustraat te rijden. Hiervoor worden omleidingsroutes aangegeven en verkeersregelaars ingezet.

Meenemen op afspraak
Via de gemeentewebsite, www.maassluis.nl/milieustraat, kan digitaal een afspraak worden gemaakt. Alleen inwoners en ondernemers van Maassluis kunnen grofvuil naar de milieustraat brengen. Inwoners moeten daarom een geldig identiteitsbewijs én een recent poststuk op een adres in Maassluis kunnen tonen. Daarnaast moeten zij de bevestiging van de afspraak kunnen overhandigen. Medewerkers van bedrijven hebben alleen toegang als zij hun bedrijfsadres binnen de gemeente Maassluis kunnen aantonen met een recente inschrijving bij de Kamer van Koophandel.