Categorieën

Service

Nieuwe expositie in Tavenu Maasland

Nieuwe expositie in Tavenu Maasland
Uit

Nieuwe expositie in Tavenu Maasland

  • Redactie
  • 20-11-2021
  • Uit
Nieuwe expositie in Tavenu Maasland
MAASSLUIS/MAASLAND - Op zaterdag 27 november opent de nieuwe expositie in Tavenu te Maasland en heet “Hoog en vrij, torens en vogels in en om Delft”. De gevarieerde tentoonstelling bevat schilderijen van Susanne Fiebelkorn en Jolanda Kortekaas.

Susanne volgde de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Haar interesse ligt bij stad, landschap en milieu. De woonomgeving inspireert haar bij het schilderen. Met veel plezier heeft zij weidevolgels van Midden-Delfland op groot formaat in acryl geportretteerd. Ook zijn er enkele
linoleumsneden te bewonderen.

Jolanda woont in het centrum van Delft en laat zich onder andere inspireren door de torens en zonsondergangen in de stad. Zij houdt ervan om kleurrijk en contrastrijk te werken. Als voorbeeld voor haar schilderijen gebruikt zij haar eigen foto’s. Deze mooie expositie wordt geopend op zaterdag 27 november om 15.00 uur door Wilma Keizer, beeldend kunstenaar en docent aan de VAK Delft, en duurt tot 19 december.

Het expositiegebouw Tavenu staat aan het Pynasplein in de dorpskern van Maasland en is iedere week geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 – 17.00u. Iedereen is van harte welkom en toegang is gratis. De dan geldende corona maatregelen zijn van toepassing.