Categorie├źn

Service

Nieuwe gemeentesecretaris voor Maassluis

Nieuwe gemeentesecretaris voor Maassluis
Nieuws

Nieuwe gemeentesecretaris voor Maassluis

  • Redactie
  • 15-06-2021
  • Nieuws
Nieuwe gemeentesecretaris voor Maassluis
MAASSLUIS – Het college van burgemeester en wethouders heeft Patrick Verstoep benoemd tot nieuwe gemeentesecretaris van Maassluis. Hij is op dit moment clustermanager Stad in de gemeente Maassluis en start per 27 augustus met zijn nieuwe functie.

Patrick Verstoep volgt interim-gemeentesecretaris Wilma Atsma op. Atsma nam in januari de ambtelijke leiding in Maassluis over van Sander Dijmaer van Twist die gemeentesecretaris in de gemeente Capelle aan den IJssel werd. De 48-jarige Verstoep werkt al bij de gemeente Maassluis als clustermanager Stad en was daarvoor ruim zeven jaar hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Milieu. Voor hij naar Maassluis kwam, was Verstoep teammanager Ruimtelijke Ordening bij de provincie Zuid-Holland.

Vertrouwen

Burgemeester Edo Haan kijkt met vertrouwen vooruit. ,,Patrick kent de organisatie, de stad en de mensen. Hij heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij weet wat nodig is om de organisatie op een goede manier verder te ontwikkelen. Hij kent de uitdagingen en de kansen van Maassluis. Ik heb er alle vertrouwen in hij er samen met alle ambtenaren en het bestuur in slaagt om Maassluis die stad te laten zijn die we willen zijn: mooi Maassluis, waar het prettig wonen is en waar mensen oog hebben voor elkaar.”