Categorieën

Service

Nieuwe theaterseizoen vanaf donderdag online!

Nieuwe theaterseizoen vanaf donderdag online!
Uit

Nieuwe theaterseizoen vanaf donderdag online!

  • Redactie
  • 08-05-2023
  • Uit
Nieuwe theaterseizoen vanaf donderdag online!
MAASSLUIS - Yes! Donderdag komt het gloednieuwe programma van Theater Koningshof online! We heb-ben een nieuw theaterseizoen bomvol geweldige voorstellingen. Muziek, toneel, cabaret, voorstellingen voor de kids… Alles komt voorbij! Het is een vol, druk en bovenal te gek pro-gramma waar wij enorm trots op zijn. Ben jij al benieuwd? Vanaf 11 mei, 11.00 uur kun je het nieuwe programma bekijken en jouw kaarten bestellen.

Wat kun je zoal verwachten in 2023/2024?

De eerste namen van het nieuwe theaterseizoen zijn al bekend gemaakt. Het duo Kraaij & Kroon (Johnny Kraaijkamp en Soy Kroon) verblijdt ons in januari ‘24 met hun splinternieuwe voorstelling ‘Papadag bestaat niet’. Ook Alexander Broussard en 003 komen naar Maassluis met The Billy Joel Experience: The Album Tour. Het belooft een swingende én interactieve muziekvoorstelling te worden waarin jíj de setlist bepaalt! Hoe tof is dat?!

Nog heel even geduld - en dan kun je alle namen van het nieuwe seizoen ontdekken. We vieren het nieuwe theaterseizoen op vrijdagavond 9 juni weer met een feestelijke seizoenspresentatie bij ons in het theater. De (gratis!) kaarten hiervoor gaan hard, dus wees er snel bij als jij ook in de zaal wil zitten om te genieten van allerlei te gekke previews!

We hopen je snel weer te zien bij Theater Koningshof!

Wij hopen dat jij net zo blij zult worden van ons nieuwe programma als wij. Zet de volgende data alvast in je agenda, want we verwachten dat sommige voorstellingen snel zullen uitverkopen!

· 11 mei 2023: Theaterseizoen 23/24 live op www.theaterkoningshof.nl
· 9 juni 2023: Seizoenspresentatie in het theater

We wensen je alvast heel veel plezier met het plannen van jouw nieuwe theaterseizoen. Tot snel in Theater Koningshof!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →