Categorie├źn

Service

Nog nooit zo oud gevoeld...

Nog nooit zo oud gevoeld...
Nieuws

Nog nooit zo oud gevoeld...

  • Janneke Noordermeer
  • 13-04-2022
  • Nieuws
Nog nooit zo oud gevoeld...

Jannekes column

Daar lag ik dan. M’n derde verstandskies was aan de beurt om vakkundig uit m’n kaak te worden gesloopt. En ik kreeg waar voor m’n geld. De kaakchirurg moest flink zijn best doen. Nooit gedacht dat ik me in de stoel van een kaakchirurg oud zou voelen…

Tussen het snijden en trekken door mompel ik: ,,Dat ging de vorige keer een stuk makkelijker.” Ik hoor de kaakchirurg grinniken. ,,Jaja, dat was twee jaar geleden. Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het gaat.” Potverdikkie… ik ben 31 jaar. ,,Dus ik ben al oud…”, weet ik nog vol verbazing uit te brengen voordat het sloopwerk weer aanvangt. Even later is de volhouder eruit. Twee hechtingen en een gesprekje met de assistent later, sta ik met mijn zus weer buiten. Groetjes en bedankt.

Wat ik het beroerde van zo’n bezoek vind, is dat je je gewoon goed voelt als je binnen komt wandelen en er vervolgens als een soort verlept kamerplantje weer uitkomt. In ieder geval is de cirkel nu rond. De tanden die eruit moeten, zijn er gelukkig uit. Nu is het alleen nog een herinnering en voer voor een column :-) Heb jij je ooit oud gevoeld in de stoel van de kaakchirurg?

Jannekes column
Mijn naam is Janneke Noordermeer, eigenaar en redacteur van Maassluis24. Mijn schrijfsels lees je in deze wekelijks terugkerende rubriek: Jannekes column. Met deze column wil ik je een kijkje geven in mijn geluksmomentjes: kleine dingen waar ik blij van word.