Categorieën

Service

Online themabijeenkomst autisme en LVB

Online themabijeenkomst autisme en LVB
Gezond

Online themabijeenkomst autisme en LVB

  • Redactie
  • 06-05-2021
  • Gezond
Online themabijeenkomst autisme en LVB
MAASSLUIS - Zorgt u voor iemand met autisme en / of een licht verstandelijke beperking (LVB)? Dan is de gratis online bijeenkomst Autisme en LVB op 25 mei om 19.00 uur wellicht iets voor u. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over zorgen voor iemand met autisme en/of LVB, krijgt u antwoord op uw vragen en kunt u ervaringen delen met andere mantelzorgers. Na de bijeenkomst voelt u zich sterker in uw rol als mantelzorger.

De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo bent u verzekerd van deskundige informatie, een antwoord op uw vragen waar u echt iets mee kunt en professionele begeleiding.

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Alle volwassen mantelzorgers die zorgen voor iemand met autisme en / of LVB kunnen aan deze gratis bijeenkomst deelnemen. Het maakt niet uit of u al eerder bij een mantelzorgbijeenkomst bent geweest of dat dit uw eerste deelname gaat worden.

Aanmelden voor de online bijeenkomst kan door te mailen naar [email protected] onder vermelding van Autisme/LVB. Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Neemt dan contact op met Linda Verhage van Minters Mantelzorg 010-4351022 of via bovenstaand emailadres.