Categorieën

Service

Organiseer een activiteit voor jeugd in de zomervakantie!

Organiseer een activiteit voor jeugd in de zomervakantie!
Nieuws

Organiseer een activiteit voor jeugd in de zomervakantie!

  • Redactie
  • 30-05-2023
  • Nieuws
Organiseer een activiteit voor jeugd in de zomervakantie!

Foto: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Het Fonds roept op activiteiten te organiseren voor jeugd in zomervakantie

MAASSLUIS - Stichtingen en verenigingen die deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd willen organiseren, kunnen nog tot en met 9 juni aanstaande een aanvraag indienen via de Vakantieactie van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

De Vakantieactie is al een aantal jaar een groot succes. ,,Elk jaar kunnen honderden kinderen uit de regio die niet op vakantie gaan, gebruikmaken van het ruime aanbod aan creatieve workshops, sport- en spelactiviteiten, of avontuurlijke uitstapjes in de natuur,” vertelt Eva Winkelman, communicatiemedewerker bij het Fonds. ,,Deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichtingen en verenigingen. Zij zorgen ervoor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!”

In de Heemtuin in de Westwijk van Vlaardingen, waarvan het Fonds eigenaar is, zullen dit jaar ook leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Eva Winkelman: ,,We hopen dat weer veel organisaties gehoor geven aan onze oproep en dat we ook dit jaar weer een volle agenda op onze website kunnen presenteren.”

Aanvraag indienen

Via het digitale aanvraagportaal op de website van het Fonds kunnen organisaties gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting. Per project kan er max. € 3.000,- worden aangevraagd. De activiteit moet uitgevoerd worden in de zomervakantie. Kijk voor alle spelregels en meer informatie op www.fondssv.nl

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →