Categorieën

Service

Peppa Pig komt naar Theater Koningshof

Peppa Pig komt naar Theater Koningshof
Uit

Peppa Pig komt naar Theater Koningshof

  • Redactie
  • 14-09-2020
  • Uit
Peppa Pig komt naar Theater Koningshof
MAASSLUIS - Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.

Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het strand.
Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.
Speeldatum: zaterdag 17 oktober, aanvang 14.00 en 16.00 uur
Kaarten verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →