Categorieën

Service

Regiobijeenkomst voor mantelzorgers: Depressie

Regiobijeenkomst voor mantelzorgers: Depressie
Gezond

Regiobijeenkomst voor mantelzorgers: Depressie

  • Redactie
  • 07-04-2023
  • Gezond
Regiobijeenkomst voor mantelzorgers: Depressie
MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Ben je mantelzorger en zorg je voor iemand met depressieve klachten? Kom dan naar de gratis bijeenkomst voor mantelzorgers op 17 april. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over hoe je goed voor iemand met depressieve klachten kunt zorgen en krijg je antwoord op al je vragen zodat jij straks sterker staat in jouw rol als mantelzorger!

De organisatie en begeleiding van deze bijeenkomst is in handen van GGZ Delfland, Minters Mantelzorg en Stichting Onder Een Dak. Van iedere organisatie is een medewerker aanwezig. Zo ben je verzekerd van deskundige informatie, antwoorden waar je echt iets mee kunt en professionele begeleiding. De bijeenkomst wordt georganiseerd voor mantelzorgers in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Alle volwassen mantelzorgers die zorgen voor iemand met depressieve klachten kunnen aan deze gratis bijeenkomst deelnemen.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 17 april van 13.00 uur tot 15.00 uur bij het hoofdkantoor van Minters, Burgemeester van Lierplein 5 in Vlaardingen.

Aanmelden

Mail naar [email protected] onder vermelding van; regiobijeenkomst 17 april. Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met teamleider Mantelzorg, Linda Verhage, via [email protected] of 010-435 10 22.

Minters

Burgemeester Van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →