Categorieën

Service

Samen naar de film op Internationale Vrouwendag?

Samen naar de film op Internationale Vrouwendag?
Uit

Samen naar de film op Internationale Vrouwendag?

  • Redactie
  • 02-03-2023
  • Uit
Samen naar de film op Internationale Vrouwendag?

KLiK Vrijwilligers Maassluis geeft kaartjes weg!

MAASSLUIS - Wie zet jij op Internationale Vrouwendag in het zonnetje? KLiK Vrijwilligers geeft kaarten weg voor de film ‘She Said’ die op woensdagavond 8 maart draait in Theater Koningshof. 

Welke vrouw speelt een belangrijke rol in jouw leven? Is het je moeder die altijd voor je klaarstaat? Of je zus die je 24/7 kan bellen? Misschien ken jij juist een sterke tante waar je graag weer eens een keer mee op pad gaat? Daarom heeft KLiK Vrijwilligers een aantal kaartjes bemachtigd voor de film ‘She Said’ in Theater Koningshof en geeft die met alle liefde weg!

She Said

In het kader van Internationale Vrouwendag draait Cinema Koningshof de film 'She Said'! 'She Said' volgt twee journalisten van de New York Times, Megan Twohey en Jodi Kantor, die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie weten te publiceren. Het verhaal wordt mede verantwoordelijk door de #MeToo-beweging. Een beweging die een decennialange stilte doorbreekt over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed zal veranderen.

 De film draait op woensdag 8 maart om 20.00 uur in Theater Koningshof aan de Uiverlaan 20 in Maassluis.

Kaartjes!

Wil jij samen met je moeder, zus, oma, beste vriendin naar de film in Theater Koningshof? Of kan je zelf niet, maar gun je iemand een kaartje? Bel of app dan met Jacqueline Groeneveld van KLiK Vrijwilligers Maassluis via 06 11 03 84 17, mailen kan ook via [email protected]. Dan zorgt zij dat je de kaartjes krijgt! (Op=op!)

KLiK Vrijwilligers Maassluis

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over KLiK Vrijwilligers Maassluis →