Categorieën

Service

Schrijfwedstrijd bij de Bibliotheek de Plataan

Schrijfwedstrijd bij de Bibliotheek de Plataan
Uit

Schrijfwedstrijd bij de Bibliotheek de Plataan

  • Redactie
  • 31-03-2023
  • Uit
Schrijfwedstrijd bij de Bibliotheek de Plataan
MAASSLUIS - Een nieuwe schrijfwedstrijd, een nieuwe Week van de Cultuur: nieuwe kansen voor alle schrijfliefhebbers! Voel je uitgedaagd en schrijf voor de wedstrijd van de Bibliotheek de Plataan. Iedereen uit Maassluis, Midden-Delfland of Vlaardingen kan meedoen. Meedoen aan een wedstrijd werkt motiverend, je traint je schrijven en niet onbelangrijk: je maakt kans op leuke prijzen!

Een zomerse dag – in de Vlietlanden…?

De opdracht, in het kader van de Week van de Cultuur, is: 'Een zomerse dag – in de Vlietlanden…?'. Schrijf met deze titel een mooi verhaal van minimaal 800 woorden en maximaal 1500 woorden, en lever dit uiterlijk 31 mei in.

Je kunt je verhaal, onder vermelding van ‘Schrijfwedstrijd’, insturen naar [email protected] of per post naar de Bibliotheek de Plataan Maassluis, Uiverlaan 18, 3145 XN. Vermeld je naam, woonplaats en telefoonnummer.  Om deel te nemen dien je tenminste 16 jaar te zijn. Ook is je inzending speciaal voor deze schrijfwedstrijd en niet eerder gepubliceerd. Alle wedstrijdvoorwaarden vind je op www.debibliotheekdeplataan.nl

De prijsuitreiking is tijdens de gala-avond van de Week van de Cultuur op zaterdag 17 juni in theater Koningshof.

Bibliotheek de Plataan

Uiverlaan 18, Maassluis

Meer over Bibliotheek de Plataan →