Categorieën

Service

Silent Disco en Koningsdag groot succes bij C.K.C. Maassluis

Silent Disco en Koningsdag groot succes bij C.K.C. Maassluis
Nieuws

Silent Disco en Koningsdag groot succes bij C.K.C. Maassluis

  • Redactie
  • 10-05-2023
  • Nieuws
Silent Disco en Koningsdag groot succes bij C.K.C. Maassluis

Foto: Edwin Sonneveld-fotografie

MAASSLUIS - Voor de 2e keer werd tijdens Koningsnacht de Silent Disco georganiseerd. Dit jaar waren meer kaarten verkocht dan vorig jaar en dat was te merken. Een gezellige volle feesttent, waarin volop gedanst werd. 3 DJ’s probeerde het publiek voor zich te winnen, ging het publiek voor het groene, het rode of het blauwe kanaal. En ook dit jaar heeft de organisatie aan het eind veel complimenten mogen ontvangen van de enthousiaste bezoekers.

Donderdagochtend 27 april waren alle vrijwilligers weer vroeg paraat. Koningsdag bij C.K.C. Maassluis is een begrip in Maassluis, er werd weer veel publiek verwacht. Met een heerlijk zonnetje begon de dag goed. De kinderspelletjes, waar onze jonge korfballers alle kinderen begeleiden, was dit jaar weer heel druk bezocht. Vanaf dat het terrein open was stond er gelijk een rij met heel veel enthousiaste kinderen. Ook de waterballen en het springkussen waren bij de jonge kinderen favoriet. Ondertussen liepen er steeds meer heel mooi geschminkte kinderen rond met als het even kon een bakje poffertjes of een heerlijke pannenkoek.

Ook voor de volwassenen was er voldoende te doen. Te denken aan het rad van fortuin, elk jaar weer een succes. Zeker als men lekker in het zonnetje kan zitten met een lekker drankje en iets lekkers uit onze eettent. Heerlijke broodjes hamburger, saté en nog veel meer werd klaargemaakt door ook weer vele vrijwilligers. Twee keer deze dag is het publiek vermaakt met een roofvogelshow en de kinderen van de E-teams lieten aan alle bezoekers zien hoe een korfbaltraining er uit ziet.

Om 16 uur na een hele gezellige drukke dag stoppen de kinderspelen en begint het opruimen. Alle kinderen die geholpen hebben vandaag mogen nog op het springkussen en in de waterballen, waarna ze allemaal nog patat krijgen als dank voor hun hulp deze dag. Om 18 uur gaat ook de bar dicht en keert de rust terug op het veld. Alhoewel rust, al onze vrijwilligers zetten nog een keer de schouders eronder. Na deze topdag moeten ze nog even door, alles moet weer worden opgeruimd. Om 20 uur is het bijna klaar en worden de vrijwilligers bedankt en wordt er met elkaar gegeten, wat een mooie afsluiter is.

Kortom Koningsnacht en Koningsdag waren dit jaar weer een groot succes!