Categorieën

Service

Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Maassluis

Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Maassluis
Uit

Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Maassluis

  • Redactie
  • 29-09-2021
  • Uit
Spruijt & Opperman gaan heimweeën in Maassluis
MAASSLUIS - Op 16 oktober 2021 zijn Carlie Spruijt en Eva Opperman met hun tweede theatervoorstelling Heimweeën te zien in Theater Koningshof in Maassluis. In dit avondvullende muzikale theaterprogramma bezingen de twintigers hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had.

Heimweeën
‘Nog 3 nachtjes slapen tot je verjaardag!’ Hoe magisch was dát moment? Toeleven naar een dagje dierentuin of de grote vakantie. Niet bezig zijn met alle rompslomp die komt kijken bij zoiets organiseren, maar alleen de nachtjes aftellen. Op welk punt in ons leven zijn we dat kwijtgeraakt? Wanneer heeft ons gezonde verstand die fantasie van de troon gestoten? Hoe ouder en wijzer we worden, hoe meer de regie in handen komt van de saaie, serieuze, volwassen ik. En van de saaie, serieuze, volwassen maatschappij. Het duo Spruijt & Opperman snakt naar een beetje kinderlijke magie en gaan door waar ze in 2020 gebleven waren met dit verhaal over te brengen aan het publiek. We mogen toch best ’n beetje heimweeën?

Over Spruijt & Opperman
Carlie Spruijt en Eva Opperman leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar hun afstudeerproject uit de hand liep tot het ontstaan van het duo Spruijt & Opperman. Van 2016 t/m 2019 speelden ze hun debuutprogramma Zij en Ik en brachten ze een gelijknamig album uit. Heimweeën is de tweede voorstelling van het duo.

Spruijt & Opperman: Heimweeën
Zaterdag 16 oktober 2021
Aanvang: 20:15
Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →