Categorieën

Service

Steun nu het theater in jouw stad

Steun nu het theater in jouw stad
Uit

Steun nu het theater in jouw stad

  • Redactie
  • 11-12-2021
  • Uit
Steun nu het theater in jouw stad
MAASSLUIS - Hoewel Theater Koningshof binnen de huidige coronamaatregelen geopend mag zijn, hopen we dat we straks natuurlijk weer gewoon kunnen genieten van volle zalen. We dromen van grote namen en opkomende talenten op ons podium, met jullie allemaal in het publiek. We houden moed en vertrouwen - maar we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Word vriend van Theater Koningshof
Wil jij ons steunen in deze tijd? Word dan bijvoorbeeld vriend van Theater Koningshof. Voor € 35,00 per jaar steun je het theater in jouw stad. Daar krijg je natuurlijk genoeg leuke extraatjes voor terug. Denk hierbij aan o.a. twee gratis filmkaartjes voor Cinema Koningshof, een rondleiding en een borrel in het theater – als het uiteraard weer kan.

Steun je het theater liever op een andere manier?
Dat kan natuurlijk ook! Wat dacht je bijvoorbeeld van theater- of bioscoopkaarten als cadeau onder de kerstboom? Een middag of avond in het theater is een onvergetelijk cadeau voor iedereen die houdt van muziek, cabaret of andere genres. Benieuwd naar het programma van 2022? Kijk dan op www.theaterkoningshof.nl.

Met jouw steun blijft het theater open – voor iedereen
Met jouw steun kunnen we verder bouwen aan Theater Koningshof. Met niet alleen mooie voorstellingen, maar ook maatschappelijke projecten voor iedereen in Maassluis, zoals Parklif/ve festival, Golden Oldies, Zing Nederlands met me en meer. Help jij ons mee om dit allemaal voort te zetten? Kijk op onze website voor de mogelijkheden. Hopelijk tot snel. En tot die tijd: blijf gezond!

Meer informatie? Ga naar www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →