Categorie├źn

Service

Stichting Veteranen Maassluis opgericht

Stichting Veteranen Maassluis opgericht
Nieuws

Stichting Veteranen Maassluis opgericht

  • Redactie
  • 25-10-2021
  • Nieuws
Stichting Veteranen Maassluis opgericht

Voorzitter Harmen Mooibroek tekent de akte van oprichting. Vlnr: Notaris Mr. H. Jansen, Arjan Driessen, Robert Blom, Harmen Mooibroek en Kees Tempelaars.

MAASSLUIS - Op vrijdag 22 oktober hebben een aantal in Maassluis wonende veteranen de Stichting Veteranen Maassluis opgericht. Al jaren lang werkt deze groep intensief en plezierig samen met de gemeente Maassluis aan o.a. het programma voor de lokale veteranendag in de Koningshof.

In samenwerking met de gemeente Maassluis zal de stichting verdere activiteiten ontplooien om het onderlinge contact en de saamhorigheid tussen de veteranen van Maassluis te bevorderen en een aanspreekpunt te zijn voor veteranen en hun relaties. Daarnaast zal de stichting zich inzetten om de verbinding tussen veteranen en de inwoners van Maassluis te realiseren en uit te bouwen.

De stichting wil deze doelen bereiken door zorg te dragen dat de indrukwekkende verhalen en ervaringen van veteranen bewaard blijven en in samenwerking met andere organisaties middels educatie jongere generaties bekend te maken met het begrip 'veteraan' en het begrip 'vrijheid'.

Bent u veteraan, maak uzelf dan nu kenbaar bij de stichting via [email protected]. Neem voor meer informatie contact op met de voorzitter Harmen Mooibroek. email: [email protected].