Categorieën

Service

Testlocaties in regio gaan dicht

Testlocaties in regio gaan dicht
Gezond

Testlocaties in regio gaan dicht

  • Redactie
  • 25-05-2022
  • Gezond
Testlocaties in regio gaan dicht
REGIO - Vanaf vrijdag sluit een aantal testlocaties, dat meldt de GGD Rotterdam-Rijnmond. Mensen kunnen er dan niet meer terecht om zich te laten testen, maar ze kunnen op deze locaties wel een zelftest halen.

Bij de testbus aan het Afrikaanderplein in Rotterdam is de laatste testdag 27 mei, een zelftest is verkrijgbaar vanaf 30 mei. Bij de Groene Tuinkerk 353 in Rotterdam is de laatste testdag 28 mei, een zelftest is verkrijgbaar vanaf 31 mei. Bij de testbus aan de Grote Visserijstraat in Rotterdam is de laatste testdag 29 mei, een zelftest is verkrijgbaar vanaf 30 mei. Bij de Johanneskerk aan de Guido Gezelleweg 1 in Rotterdam is de laatste testdag 27 mei, een zelftest is verkrijgbaar vanaf 30 mei en bij de Rehobothkerk Vlaardingen aan de Billitonlaan 104 is de laatste testdag 27 mei, een zelftest is verkrijgbaar vanaf 30 mei.

Op vrijdag 3 juni is in Theater Koningshof in Maassluis een priklocatie https://maassluis24.nl/nl/nieuws/gezond/twee-dagen-039prikken-zonder-afspraak039-in-maassluis/17109van de GGD geopend. Daar kunnen mensen op die dag nog zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie of met vragen over het coronavirus.