Categorieën

Service

Theater Koningshof sluit haar deuren tussen 17.00 en 05.00 uur

Theater Koningshof sluit haar deuren tussen 17.00 en 05.00 uur
Uit

Theater Koningshof sluit haar deuren tussen 17.00 en 05.00 uur

  • Redactie
  • 29-11-2021
  • Uit
Theater Koningshof sluit haar deuren tussen 17.00 en 05.00 uur
MAASSLUIS - Op vrijdag 26 november heeft de overheid de nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Helaas betekent dit dat Theater Koningshof vanaf zondag 28 november tot en met zondag 19 december de deuren moet sluiten voor voorstellingen films en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur. Ook moet er weer op 1,5 meter afstand worden gewerkt en is het dragen van een mondkapje in het pand van het theater weer verplicht.

Wat betekenen deze maatregelen voor jouw theaterbezoek?
Heb jij kaarten gekocht voor één van de films of voorstellingen na 17.00 uur in deze periode? Dan word je per mail op de hoogte gesteld als er meer informatie is. Theater Koningshof hoopt zoveel mogelijk voorstellingen te kunnen verplaatsen of vervroegen.

Aangekochte kaarten voor een verplaatste voorstelling blijven gewoon geldig voor de voorstelling op de nieuwe datum. Als deze datum je niet uitkomt, kun je een voucher aanvragen van het theater of het door jou betaalde bedrag retour vragen. Ook als een voorstelling wordt geannuleerd, kun je een voucher aanvragen of je geld terugkrijgen.

Houd vol en hopelijk tot snel
Theater Koningshof vindt het ontzettend jammer dat het podium en de zaal de komende tijd weer leeg zijn, dat evenementen moeten worden geannuleerd en dat ook de horecavoorzieningen niet op volle krachten kunnen draaien. Toch houdt Theater Koningshof hoop voor de toekomst. Er staan immers nog genoeg mooie voorstellingen, films en evenementen op het programma… Hopelijk kunnen we over drie weken weer volop genieten van het theater en Cinema Koningshof!

Meer informatie? Ga naar www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →