Categorieën

Service

Thema NIEUW in het Douanehuisje

Thema NIEUW in het Douanehuisje
Uit

Thema NIEUW in het Douanehuisje

  • Redactie
  • 01-06-2023
  • Uit
Thema NIEUW in het Douanehuisje

Foto: Reinier Verduijn

MAASSLUIS - In de maand juni exposeert de Stichting Maassluise Kunstenaars in het Douanehuisje in Maassluis met het thema NIEUW. Bezoekers kunnen tijdens de expositie nieuw werk van deelnemers van de Maassluise Kunstenaars bewonderen én kennismaken met een tweetal nieuwe Maassluise Kunstenaars: Annemarie de Jong en Reinier Verduijn.

Het wordt een estafette van kunstenaars en kunstwerken. Als eerste stelt Reinier Verduijn zich voor met zijn werk in het weekend van 3 en 4 juni. In het volgende weekend van 10 en 11 juni laat Annemarie de Jong haar kunstwerken zien. Ten slotte kunnen bezoekers nieuw (en gevarieerd) werk van een groot aantal deelnemers bewonderen in de weekenden daarna t/m het weekend van 1 en 2 juli.

Openingstijden

De expositie van de Stichting Maassluise Kunstenaars is van zaterdag 3 juni tot en met zondag 2 juli gratis te bezoeken op alle zaterdagen en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis. Meer informatie over de Maassluise Kunstenaars is te vinden op www.maassluisekunstenaars.nl.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of [email protected].