Categorieën

Service

U2-The Dutch Connection in Theater Koningshof

U2-The Dutch Connection in Theater Koningshof
Uit

U2-The Dutch Connection in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 13-01-2020
  • Uit
U2-The Dutch Connection in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Zaterdag 25 januari a.s. komt LikeU2 naar Theater Koningshof in Maassluis en ze hebben een spectaculaire zaterdagavond uit voor je gepland. De muziekliefhebber gaat genieten, echte U2-fan wordt verwend en de scepticus wordt overtuigd. Ontsnappen is onmogelijk, U2-The Dutch Connection neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis!

U2-The Dutch Connection
U2-The Dutch Connection is een met verhalen doorweven muziekspektakel. Ondersteund door uniek beeldmateriaal en gepresenteerd met een flinke dosis humor, wordt U2’s unieke band met Nederland beschreven. Maar hoofdbestanddeel is de muziek! Laat je onderdompelen in een greep uit ruim 30 jaar U2-songs. Alle grote hits komen voorbij, afgewisseld door enkele onbekendere maar grandioze pareltjes.

LikeU2
Wie gaat het doen? LikeU2! Een strakke liveband van vier topmuzikanten met een passie voor het Ierse kwartet. Muzikanten die ieder afzonderlijk met dit repertoire hun sporen op (inter-)nationale podia al ruimschoots hebben verdiend. Verwacht geen verkleedpartijen, maar laat je meevoeren door hun geweldige geluid, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten voor dé U2-sound zijn aanwezig; de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het typerende drumwerk.

LikeU2 – U2-The Dutch Connection
zaterdag 25 januari – 20:15 uur
Theater Koningshof

 

 

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →