Categorie├źn

Service

Water en wolken in het Douanehuisje

Water en wolken in het Douanehuisje
Uit

Water en wolken in het Douanehuisje

  • Redactie
  • 01-04-2022
  • Uit
Water en wolken in het Douanehuisje

Kunstwerk ‘Waterman’ – Houtsnede (2020) van Sasha Zuidam

MAASSLUIS - Het Douanehuisje wordt in april bemand door Sasha Zuidam. Op deze unieke locatie laat zij zich inspireren door de lucht en het water en dat is terug te zien in het werk van de kunstenaar.

De elementen die zo goed zichtbaar zijn bij het Douanehuisje in Maassluis, lucht en water, worden vastgelegd in een techniek die zich hier ogenschijnlijk niet voor leent: houtsnijkunst. In het Douanehuisje zijn in de maand april recente werken en houtsneden in wording te zien van kunstenares Sasha Zuidam. Tijdens uw bezoek zal Sasha u alles vertellen over haar werkwijze en gedachtenkronkels.

Openingstijden

De expositie Sasha Zuidam is van zaterdag 2 april tot en met zondag 24 april gratis te bezoeken op elke zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aan de Govert van Wijnkade 52 in Maassluis. Sasha zal de meeste woensdagen en donderdagen terplekke aan het werk zijn. Wilt u op deze dagen langskomen? Neem dan contact op via 06-38424060.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM, www.crmmaassluis.nl, onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90 of [email protected].