Categorie├źn

Service

Willie Wartaal op het podium in Maassluis

Willie Wartaal op het podium in Maassluis
Uit

Willie Wartaal op het podium in Maassluis

  • Redactie
  • 21-02-2023
  • Uit
Willie Wartaal op het podium in Maassluis
MAASSLUIS - Op vrijdag 10 maart komt de veelzijdige rapper Willie Wartaal naar Maassluis. Je kent Willie Wartaal misschien als rapper uit De Jeugd Van Tegenwoordig, de band die in 2005 doorbrak met hun debuutsingle ‘Watskeburt?!’. Inmiddels is Willie Wartaal, ook wel bekend als WIWA, niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. Naast rapper is Willie DJ, pre-sentator, acteur, songwriter én vader.

Een nieuwe rol voor Willie Wartaal: theatermaker!

Willie Wartaal is geen onbekende in de mediawereld en vanaf nu gaat hij zich ook vestigen in de the-aterwereld. Na 17 jaar alle festivals plat te hebben gespeeld en clubs, popzalen en stadions te heb-ben uitverkocht, duikt Willie Wartaal voor het eerst het theater in. Dit keer zal hij allen op het po-dium staan, met zijn eigen show ‘Moederdag’.

Verwacht een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, zijn muziekcarri-ère, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft. Zoals Willie altijd zegt: ‘Ik ben dus eigenlijk het levende bewijs dat er gewoon iets heel moois kan ontstaan uit rommel’.

Zin in een avond in het hoofd van Willie Wartaal? Ga dan naar www.theaterkoningshof.nl en bestel kaarten!

Willie Wartaal – Moederdag
vrijdag 10 maart 2023
Aanvang: 20.15 uur
Tickets via www.theaterkoningshof.nl

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →