Categorieën

Service

Winterprogramma in Theater Koningshof

Winterprogramma in Theater Koningshof
Uit

Winterprogramma in Theater Koningshof

  • Redactie
  • 07-12-2020
  • Uit
Winterprogramma in Theater Koningshof
MAASSLUIS - Ook rondom de feestdagen is iedereen van harte welkom in Theater Koningshof. Ze hebben een gevarieerd programma samengesteld met voor ieder wat wils.

Zo heeft het theater een primeur met het plaatsen van een zogenaamde X-Cube; een unieke interactieve experience. In de X-Cube gaat een team aan de slag in een klein spionnen-trainingscentrum. Door middel van opdrachten en puzzels moet het team proberen zo veel mogelijk punten te verdienen om de felbegeerde titel ‘Meesterspion’ in de wacht te slepen. Leuk voor jong (vanaf 12 jaar) en oud! Meer info tickets en beschikbaarheid via www.x-cube.nl.

In de Kerstvakantie zijn er diverse voorstellingen voor kinderen. Zo is de voorstelling Roodkapje te zien op. Ook wordt de film Frozen 2 vertoond. Voor de voorstelling Sterrin's reptielenreis zijn nu de laatste kaarten beschikbaar.

Ook muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ga intiem en feestelijk het jaar uit met de mooiste akoestische liedjes uit de Jukebox. Te zien op 27 december om 19.00u en 21.00u. Ensemble Festa brengt op 19 en 20 december feestelijke klassieke en glorieuze kerstmuziek.

Het winterse en feestelijke programma wordt nog aangevuld. Houd daarvoor de website www.theaterkoningshof.nl in de gaten.
Het winterprogramma 2020-2021 wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Maassluis en lokale fondsen.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →