Categorieën

Service

Word lid van het jongerenpanel Spot ON!

Word lid van het jongerenpanel Spot ON!
Uit

Word lid van het jongerenpanel Spot ON!

  • Redactie
  • 21-01-2022
  • Uit
Word lid van het jongerenpanel Spot ON!
MAASSLUIS - Ben jij tussen de 14 en 20 jaar, ben je gek op theater, films en muziek en wil je graag een steentje bijdragen aan de cultuur in Maassluis? Dan is het jongerenpanel Spot ON iets voor jou. Als deelnemer van Spot ON krijg je de kans om mee te denken over de programmering van Theater Koningshof, kun je jamsessies organiseren, bepaal je welke films er worden gedraaid in Cinema Koningshof én kun je meedenken over culturele projecten in Maassluis voor jongeren. Klinkt tof, toch?!

Over Spot ON

Spot ON is hét jongerenpanel van Theater Koningshof en vormt een versterking van het theater-team. De leden denken mee over de theaterprogrammering, jongerenactiviteiten en kunst en cultuur in het algemeen.

Spot ON is een club vol jongeren. En als lid krijg je natuurlijk ook de kans om te genieten van een heleboel leuke extraatjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kijkje achter de schermen of regelmatig de kans om een artiest te ontmoeten? Of heb je misschien leuke ideeën over social media campagnes of TikTok video’s? Dan ben je van harte welkom om jouw creativiteit los te laten op de kanalen van Spot ON!

Dus…

Houd jij van theater, muziek, dans en films? Zit je vol bruisende ideeën? En heb je zin in regelmatige toffe bijeenkomsten, voorstelling, brainstormsessies, filmavond of pizza-avonden?! Geef je dan op voor Spot ON! Je kunt je aanmelden door te mailen naar publiciteit@theaterkoningshof o.v.v. Aanmelding Spot ON. We zijn as we speak druk bezig met de voorbereidingen van de eerste pizza- en filmavond, dus we zien jouw aanmelding graag voor 31-01-2021 tegemoet.

Ben je zelf niet de juiste persoon, maar ken je wel iemand tussen de 14 en 20 jaar die dit wel zou zien zitten? Stuur deze oproep dan vooral door. We zijn reuze benieuwd.

Hopelijk tot snel!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →